Protančené léto s Boldi Dance

Tanečníci z Boldi Dance natočili každou lekci kurzu Protančené léto 2020. Jak se jim tančilo?

Kdo jsou Boldi Dance?


Tomáš a Pavlína jsou bývalí profesionální tanečníci z Ostravy. Taneční lekce solo latiny začali pořádat v roce 2016 převážně v Moravskoslezském kraji. Tančili ve městech Nový Jičín, Frýdek-Místek, Opava, Kopřivnice, Rožnov pod Radhoštěm a Frenštát pod Radhoštěm. Po pár letech zúžili program na města Nový Jičín a Opava, kde pravidelně natáčeli každou prázdninovou lekci. Proto název Protančené Léto 2020.

Jak protančili prázdniny?


Tomáš i Pavlína tvrdí, že léto 2020 bylo zatím nejnáročnější ze všech, a to hlavně kvůli počasí. V Novém Jičíně i Opavě sice vždy tančili v podvečerních hodinách, ale i tak bylo vedro k padnutí. Dokonce i lekce, kde se tančila bachata nebo rumba byly náročné a lektoři i všichni účastníci lekce si dali pořádně do těla. Výhodou ale zase je, že spálíte mnohem více, než v klimatizované místnosti. Takže ti, kteří šli po kaloriích, měli vyhráno.


Program


Celý kurz Protančené Léto obsahuje 8 lekcí. Některé tance se opakují, protože jsou u dam i pánů velmi oblíbené, tak je tanečníci z Boldi Dance tančí častěji.

Celý program je tedy takový:
1. Salsa       ZDARMA
2. Bachata   ZDARMA
3. Samba
4. Cha cha
5. Bachata
6. Salsa
7. Rumba
8. Samba

KURZ PROTANČENÉ LÉTO 2020 
 

Pro koho je taneční kurz Protančené léto?


Tomáš: ,,Taneční kurz je především pro ty, kteří se chtějí tancem bavit. O tom byly, jsou a budou všechny naše kurzy. Na lekce chodí dámy i pánové všech generací, začátečníci i pokročilí. Takže je to vlastně neomezeno."
Pavlína: ,,Já bych ještě dodala, že každá lekce je něčím jiná. Tím, že se s Tomem na lekcích solo latiny střídáme, tak je to vždy o něčem jiném. Já se zaměřuji více na ženskost a protančení každé sekundy. Tom je zase více na srandičky a zábavu."

Závěrem


Celý taneční kurz je video záznam z lekcí solo latiny Boldi Dance. Každá lekce trvá většinou 45-50 minut a záběry jsou přímo z první řady. Teď už stačí udělat místo v obýváku a roztančit to na maximum. 

Kurz:             Protančené Léto 2020
Tanečník:      Boldi Dance
Obsahuje:     8 lekcí
Úroveň:         Začátečník
Pro koho:      Solo (bez partnera/partnerky)
Taneční styl: Latinskoamerické tance